Telefon
WhatsApp
TÜMAD Prestijli Belgelerine Bir Yenisini Ekledi
300 X 250 Reklam Alanı

TÜMAD Madencilik ’ten yapılan açıklamada:

TÜMAD İvrindi Altın Madeni, Birleşmiş Milletler Çevre Komisyonu, Uluslararası Siyanür Enstitüsü tarafından, siyanürün güvenli ve çevreye duyarlı bir şekilde kullanımına ilişkin belirlediği, 9 politika, 29 prosedür ve 200’e yakın maddeden oluşan Siyanür Kodunun (ICMC) gerekliliklerini ‘sıfır hata’ ile yerine getirerek sertifikalandırıldı.

Uluslararası Siyanür Kodu; altın ve gümüş üreten şirketlerin, kod standartlarına uygun üretilen siyanürün tedariği, nakliyesi, depolanması, tesiste kullanımı ve paydaşlarla iletişimine kadar olan tüm süreci kapsayan, madencilik sektöründeki en prestijli sertifika programları arasındadır.

Tüm süreçlerinde mevcut en iyi uygulanabilir teknolojilerle, doğaya, insana ve çevreye saygılı bir şekilde faaliyetlerini sürdüren TÜMAD, birden fazla işletmesiyle bu sertifikaya sahip olarak dünyanın büyük üreticileri arasındaki yerini almıştır.

Sadece şirketimiz değil ülkemiz adına da bizleri gururlandıran, bu sertifikasyon çalışmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği